Community Drumming

Its all about music – But its not about music
CONNECTION – COCREATION – CELEBRATION

SYFTE: Efter önskemål
SPELTID: 60-90 min / 1 halvdag / 1 heldag
MAX DELTAGARE: 500+
LOKAL: Anpassad
BYGG/RIVTID: 90/60 min

One Team – One Rhythm

ALLT vi gör är rytm.
Genom att identifiera oss med rytmen och arbeta med den, kan vi lättare hitta vår egen rytm i livet och därmed uppnå en bättre balans i oss själva, vår vardag och i våra möten med andra”

Kvaliteten på musiken som skapas är inte baserad på spelarnas rytmiska expertis, den utvecklas av deras förhållande till varandra.

I Community Drumming utvecklas samarbete och flow på ett roligt och naturligt sätt, vilket öppnar upp för en unik gruppdynamik och många aha-upplevelser.

Upplägg

Deltagarna guidas att uttrycka sig genom en kavalkad av olika trummor och instrument. Tillsammans skapar deltagarna en musikalisk resa med siktet att nå sin högsta möjliga potential som grupp utifrån allas individuella bidrag.

Trumcirkeln passar alla, oavsett ålder, titel eller rytmisk nivå. Deltagarna skapar ”in-the-moment” musik som blir uttrycket för gruppens kollektiva energi!

När en grupp möts för att spela trummor tillsammans, förenas de i rytm och harmoni i ett gemensamt firande av livet. En interaktiv upplevelse som bygger tillit och utvecklar gruppen i gemensamt växande.

Varför Drumbeat?

– Teambuilding
på ett unikt sätt.

– Motivera teamet
inför nya projekt

– Uppmuntra deltagarna att gå längre än sina mentala begränsningar

– Stimulera kreativitet
och främja samarbete

– Förbättra kommunikation och lyssnande

TEAM BUILDING – ENERGIZER – MOTIVATION
FÖREDRAG – MÖTEN – CELEBRATION